Berøringsfri vandhaner og toiletter med douch er populære

En Corona-krise, der har skabt nye vaner og ændret på alles hverdag, har også efterladt en større efterspørgsel på en række produkter i VVS branchen. Håndfri vandhaner og toiletter med douch er populære af flere årsager.

Der stilles lige nu skarpt på Håndfri hygiejne, som ikke blot har fordel i at minske smittefare, men også er en besparelse af både energi og vand.

Håndfri vandhaner får flere til at vaske hænder

De praktiske håndfri vandhaner er en invitation til at vaske hænder.

For børnene bliver det en leg at vandet tænder og slukker af sig selv, for voksne bliver det en hurtig og let procedure.

håndfri hygiejne får børnene til at vaske hænder
berøringsfri løsninger på toiletterne nedsætter vandforbruget og smittespredning

Mindre sygefravær

Vi kan mindske smittefare betydeligt ved at undgå berøring, og det betyder vi kan mindske sygefravær og spredning af influenzavirus.

Derfor har flere institutioner, byggepladser og sundhedsklinikker fået udskifte deres traditionelle VVS produkter til berøringsfri løsninger.

Besparelse på vand- og energi

Teknologien i de elektriske vandhaner blander vandet med luft. Sammen med en gennemløbsbegrænsning opnåes en sænkning af vandforbruget på optil 60%. Vandet løber ikke, når der sæbes hænder eller børstes tænder.

Stort udvalg af berøringsfri produkter

Der findes flere udbydere på området. Som altid handler det om, hvilket design og hvilket behov, der skal tages hensyn til. Samtidig med at forbrug og slid er en faktor, der også bør indgå omkring valg af løsning.

Der findes en løsning til alle.

håndfri hygiejne - link til brdr.Dahl kampagne folder
håndfri vandhane berøringsfri armatur - denne med drejetud
håndfri vandhane berøringsfri armatur - denne med drejetud

Læs kampagnefolderen Håndfri hygiejne

Grossistvirksomheden Brdr. Dahl har lavet en kampagne omkring Håndfri hygiejne, og har derfor samlet en række berøringsfri produkter, som de anbefaler lige nu.

Du kan få flere oplysninger omkring de udvalgte produkter ved at klikke og hente deres kampagne folder her.

håndfri hygiejne - link til brdr.Dahl kampagne folder