Fra enkelte udskiftninger til hele renoveringer

Et badeværelse skal være funktionelt og må gerne indeholde komfort, samtidig med at det hele fremstår rent og i et æstetisk look. Det gælder både, når der er tale om en komplet renovering, og når det blot drejer sig om udskiftning eller reparation af enkelte dele. Vi mener, det handler om at få skabe den helhed i badeværelset, der matcher både muligheder og behov.

Ændring og placering af elementer

Indimellem kan det være svært at se det nye badeværelse for sig. Det opstår sikkert en række spørgsmål omkring ændring og ny placering af badeværelsets elementer.

Kommer det til at ligne det i kataloget, selvom pladsen på dit badeværelse er mindre?

Er det muligt at få 2 brusere, når der kun er een nu?

Kan det nye toilet drejes eller flyttes og kan spejlet monteres på den anden væg?

Kan vinduet skiftes og kan der etableres et stik inde i skabet?

Kan døren åbne udad for pladshensyn?

Badeværelse – plads, materialer og merværdi

Vores erfaring med udskiftning og renovering af badeværelser rummer både nybyggeri, lejlighedsudvidelser og privatboliger af både nyere og ældre dato. Om det er renovering, udskiftning af et enkelt blandingsbatteri, opbygning af bruseniche eller noget helt andet, spiller ingen rolle. Vi klarer det hele.

Du får vores profesionelle rådgivning til, hvordan du kommer videre med dit projekt. Vi bidrager med ideer, der passer til pladsen og de materialer du ønske dig. For os er det vigtigt, at du er tilfreds med samarbejdet, og at det færdige resultat giver merværdi for dig.

Muligheder og udnyttelse af pladsen på 1. sal

Før og efter nyt badeværelse

Erfaring og rådgivning

Vi hjælper dig med at få svar på dine spørgsmål samtidig med vi rådgiver dig omkring hensigtsmæssige muligheder. Vi har gjort det mange gange før, og vi kender udfordringerne ved at skiftet til nyt eller bygge nyt. Vi vil også gerne vejlede og hjælpe dig gennem din planlægning.

Spar på vandet med håndfri hygiejne

I 2020 er der kommet særlig fokus på hygiejne og miljøforbrug. Vi ser allerede nu at håndfri armatur, elektronisk toilet skyld samt douchtoiletter tages med i overvejelserne, når der udvælges sanitet til nyt badeværelse.

Brdr.Dahl kører en kampagne de kalder “Håndfri hygiejen”. Her kan du finde en lang række produkter, der både tager hensyn til god hygiejne og nem rengøring, samt besparelse på energi og vandforbrug. Vi vejleder meget gerne i valget omkring de forskellige produkter.

Du kan læse og se lidt mere om produkterne i Brdr.Dahl’s kampagnefolder.

Gå til vores nyheder: Håndfri hygiejne – beskyt miljøet

Få hjælp til dit badeværelse

Ring til os på telefon: 7565 9030 eller send en e-mail, så finder vi en løsning til dit badeværelse.

Kontakt os nu