Fra enkelte udskiftninger til hele renoveringer

Et badeværelse skal være funktionelt og må gerne indeholde komfort, samtidig med at det hele fremstår rent og i et æstetisk look. Det gælder både, når der er tale om en komplet renovering, og når det blot drejer sig om udskiftning eller reparation af enkelte dele. Vi mener, det handler om at få skabe den helhed i badeværelset, der matcher både muligheder og behov.

Ændring og placering af elementer

Indimellem kan det være svært at se det nye badeværelse for sig. Det opstår sikkert en række spørgsmål omkring ændring og ny placering af badeværelsets elementer.

  • Kan døren åbne udad for pladshensyn?

  • Kan vinduet skiftes og kan der etableres et stik inde i skabet?

  • Kan det nye toilet drejes eller flyttes og kan spejlet monteres på den anden væg?

  • Er det muligt at få 2 brusere, når der kun er een nu?

  • Kommer det til at ligne det i kataloget, selvom pladsen på mit badeværelse er mindre?

billede af nyt badeværelse med hængetoilet og klinkegulv

Badeværelse – plads, materialer og merværdi

billede af badekar

Vores erfaring med udskiftning og renovering af badeværelser rummer både nybyggeri, lejlighedsudvidelser og privatboliger af både nyere og ældre dato.

Renovering eller blot udskiftning

Om det er renovering, udskiftning af et enkelt blandingsbatteri, opbygning af bruseniche eller andet, spiller ingen rolle. Vi klarer det hele.

Du får vores profesionelle rådgivning til, hvordan du kommer videre med dit projekt.

Vi bidrager med ideer

Vi kommer med vores ideer til, hvad der passer med pladsen og til de materialer, du ønske dig.

For os er det vigtigt, at du er tilfreds med samarbejdet, og at det færdige resultat giver merværdi for dig.

Muligheder og udnyttelse af pladsen på 1. sal

Drejer det sig om badeværelse på første sal og rummet har skrå vægge, så har vi en godt portion erfaring.

Der er flere forhold der skal med i planlægningen, for at udnytte ståhøjde og evt. lysindfald.

Her har vi udnyttet indgang og stort lysindfald midt i rummet og fordeling af brus og hængetoilet på hver side af indgangen.

Før og efter nyt badeværelse

Herunder er gammelt blevt til nyt.

De glaserede klinker fra 70’erne er fjernet og væggene pudset op og malet hvide. Elementer og armatur er fornyet og toilettet er flyttet over under vinduet.

Håndvasken er rykket tættere på brusenichen for at gøre plads til et hjørne skab inderst til venstre. Vinduet er udskiftet men rammen er bevaret. Der er kommet lyse klinker på gulv og vådområder.

Indbyggede spots i loftet giver en rar lyssætning op mod de nye lyse fliser. Den mørke vinduesramme står flot sammen med de nye mørke elementer.

Badeværelse make-over

Herunder ses eksempel på badeværelse der har fået en makeover i form af nye elementer, nye fliser og en del malearbejde.

Her er ikke foretaget omlægning af rør eller opdæmning af hele gulvflader. Vi anvender samme rør og afløb og dækker de gamle fliser.

Badekaret er fjernet, og der er lagt store fliser oven på det gamle gulv. I den nye bruseniche anvendes samme fliser som på gulvet, blot i en mindre version.

Væggene er pudset op på de gamle fliser og malet hvide. Der er monteret nyt væghængt toilet, ny vask og nyt brusearmatur med 2 brusehoveder.

Erfaring og rådgivning

Vi hjælper dig med at få svar på dine spørgsmål samtidig med vi rådgiver dig omkring hensigtsmæssige muligheder. Vi har gjort det mange gange før, og vi kender udfordringerne ved at skiftet til nyt eller bygge nyt. Vi vil også gerne vejlede og hjælpe dig gennem din planlægning.

Håndfri armatur nedsætter vandforbrug øger hygiejnen

Spar på vandet med håndfri hygiejne

I 2020 er der kommet særlig fokus på hygiejne og miljøforbrug. Vi ser allerede nu at håndfri armatur, elektronisk toilet skyld samt douchtoiletter tages med i overvejelserne, når der udvælges sanitet til nyt badeværelse.

Brdr.Dahl kører en kampagne de kalder “Håndfri hygiejen”. Her kan du finde en lang række produkter, der både tager hensyn til god hygiejne og nem rengøring, samt besparelse på energi og vandforbrug. Vi vejleder meget gerne i valget omkring de forskellige produkter.

Du kan læse og se lidt mere om produkterne i Brdr.Dahl’s kampagnefolder.

Gå til vores nyheder: Håndfri hygiejne – beskyt miljøet

Få hjælp til dit badeværelse

Ring til os på telefon: 7565 9030 eller send en e-mail, så finder vi en løsning til dit badeværelse.