Styr dine termostater via din smartphone eller stemmeføring

Danfoss Ally termostater er den næste generation inden for smartstyret varmesystemer. Det er en avanceret løsning, der bygger videre på erfaringen fra Danfoss Link, men med flere funktioner, mere energibesparelse og en bedre brugeroplevelse.

Systemet forud programmeres og styrer automatisk varmen i din bolig. Du kan altid foretage justeringer via din mobiltelefon eller ved stemmeføring med Google assistent eller Amazon Alexa.

Et energiforbrug så effektivt som muligt

Løsningen består af radiatortermostater og rumfølere, der er trådløst forbundet med Danfoss Ally gateway. Rumfølerne måler temperatur og luftfugtighed i rummet og sørger for, at hver radiator leverer den nøjagtige mængde varme, for den bedste varmekomfort.

De batteridrevne termostater og rumfølere bidrager også til et lavere energiforbrug og dermed reducering i varmeregnskabet.

For et ældre hus, der ikke er topisoleret eller super energieffektivt, er her en varmeløsning som vil være sund for både hus, økonomi og miljø.

danfoss ally termostater er den nyeste smartstyret varme løsning - juster varmen ved stemmebrug eller via den gratis app

Nye termostater og en perfekte temperatur i dit hjem

Danfoss Ally er en teknologisk løsning, der giver dig mulighed for at kontrollere ikke kun opvarmning og køling i dit hjem, men også ventilationen og det generelle indeklima.

Indtast den varmeplan der passer til husstanden og lad termostaterne klarer resten

Danfoss Ally er den nyeste tilføjelse til Danfoss’ smartstyret varmesortiment.

Systemet kan stemmestyres med de populære stemme styringssystemer, når du er hjemme. Og når du ikke er hjemme, kan du justerer temperaturen via en APP på din smartphone.

Du får en række værdifulde fordele til din private bolig

 • Individuel rumtemperatur

  – tilpas temperaturen i hvert rum og lav en programmeret tidsplan, der passer til dine rutiner i løbet af dagen. Du får den perfekte temperatur i dit hjem, og du reducerer samtidig dine energiomkostninger.

 • Spare på energiforbruget

  – systemets intelligente algoritme foretager ændringer i forhold til både vejret og dit daglige forbrugsmønster. Det betyder store besparelser på energiforbruget i længden.

 • Integreret varme, køling og ventilation

  – systemet overvåger luftkvaliteten og fugtigheden i dine rum, hvilket sikrer et sundere og mere behageligt indeklima. En bedre udnyttelse af varmen reducerer også CO2 udslippet og bidrager til et grønnere miljø.

Danfoss Ally termostater styres via en APP eller manuelt på termostaten

Har du glemt at justere varmen, før du tager hjemmefra? Intet problem.

Med APP’en kan du altid skrue ned for varmen, mens du er på farten – og helt automatisk have varme på, når du vender tilbage.

Får du brug for at justere din radiatorvarmen uden APP’en, kan du dreje termostaten som du kender det. Termostaten går tilbage til sin oprindelige tidsplan, når næste programmerede tidsperiode starter.

Brugervenligt interface

Det er let at håndtere og forud programmere dit Danfoss Ally system. APP’en er udviklet i et brugervenligt design og en intuitiv brugergrænseflade (interface).

Videoen tager dig igennem et hurtigt kig omkring mulighederne og udnyttelse af hele smart varmesystemet.

termostaterne programmeres og danfoss ally systemet styres elektronisk fra medfølgende gateway

Kan Danfoss Ally tilsluttes mit nuværende varmeanlæg?

Danfoss Ally er normalt designet til at fungere med eksisterende radiator- og gulvvarmesystemer. Det er vigtigt at vurdere, om dine nuværende rørledninger er kompatible med Danfoss Ally’s termostater og kontrolenheder. Hvis de er, kan du muligvis undgå større ændringer.

Kan jeg konvertere mit Danfoss Link til Danfoss Ally?

Nej, Danfoss Ally er et helt nyt produkt, så intet kan genanvendes fra Danfoss Link. Prisen for opgraderingen afhænger af størrelsen på din bolig og omfanget at dit eksisterende radiator- og gulvvarmesystem.

Danfoss Ally er et nyt smartstyret varmesystem, der kan regulerer varmen i din bolig efter dit helt eget varmeprogram

Det intelligente Danfoss Ally varmesystem

For at komme i gang med det nye smartstyret varmesystem skal dine gamle termostater udskiftes til nye elektroniske termostater.

Prisen varierer efter:

 • Størrelsen på din bolig
 • Dit nuværende varmekildeanlæg
 • Antallet af termostater

Få den rådgivning, du har brug for til dit endelige valg. Vi finder hurtigt den løsning, der passer bedst til dit behov.

Du skal blot ringe 7565 9030, så aftaler vi en tid for et besøg.

Ring eller skriv til os

Lad os hjælpe dig med at få monteret dine Danfoss Ally termostater

Ring til os på telefon: 7565 9030 eller send en e-mail, så finder vi også den løsning der passer til dit husbehov.