Din kvalitetssikring

Her hos Hovedgård & omegns VVS er vi certificeret af kvalitetsstemplet Validan, der udspringer af det tidligere VVS-branchens kvalitetskontrol ApS.

Certificeringen godkender virksomheder, der monterer små vedvarende energianlæg og er en kvalitetssikring overfor dig som forbruger. Gives til autoriserede virksomheder på el-, VVS- og kloakinstallationsområdet. Og for virksomheder med virksomhedsgodkendelse indenfor gasområdet.

At være indehaver af kvalitetscertificering sikrer os i, at udfører vores VVS arbejde ordentligt. Inden vi afleverer arbejdet og afslutter hos dig, har vi sikret kvaliteten af arbejdet.

dette er din kvalitetssikring som forbruger og kunde hos Hovedgaard & omegns VVS

For os der udfører arbejdet

For os der udfører VVS arbejdet, er det rart at følge en fast procedure, når vi afleverer arbejdet. På denne måde er vi sikre på, at vi leverer samme høje standard hver gang.

Det giver os en tryghed i at udøve fuld service. Samtidig, er vores kvalitetskontrol, en stor sikkerhed for dig som kunde.

Vi påregner altid tilstrækkelig tiden til kontrol.

Som kunde sikrer det dig:

  • At arbejdet er udført af autoriserede VVS folk
  • Installationer er foretaget efter foreskrevne regler
  • Anvendte materialer følger alle kvalitetskrav
  • Diverse afinstalleringer og affaldsmateriale er fjernet efter vores besøg

Vil du vide mere?

Ring til os på telefon: 7565 9030 eller send en e-mail, hvis du vil vide mere om os. Vi giver altid et uforpligtende tilbud.