Din kvalitetssikring

Her hos Hovedgård & omegns VVS er vi certificeret af kvalitetsstemplet Validan, der udspringer af det tidligere VVS-branchens kvalitetskontrol ApS.

Certificeringen godkender virksomheder, der monterer små vedvarende energianlæg og er en kvalitetssikring overfor dig som forbruger. Gives til autoriserede virksomheder på el-, VVS- og kloakinstallationsområdet. Og for virksomheder med virksomhedsgodkendelse indenfor gasområdet (se certifikatet her).

At være indehaver af kvalitetscertificering sikrer os, at vi udfører vores VVSarbejde ordentligt. Inden vi afleverer arbejdet og afslutter hos dig, har vi sikret kvaliteten af arbejdet.

dette er din kvalitetssikring som forbruger og kunde hos Hovedgaard & omegns VVS

Kvalitet og service betyder meget for os

For os der udfører VVSarbejdet, er det rart at følge en fast procedure, når vi afleverer arbejdet. På denne måde er vi sikre på, at vi leverer samme høje standard, hver gang. Det giver os tryghed, at udøve fuld service.

Samtidig, er vores kvalitetskontrol, en stor sikkerhed for dig som kunde, da vi altid påregner tilstrækkelig tid til kontrol, inden vi afleverer en opgave.

Vi har altid påregnet tilstrækkelig tid til at foretage kvalitetskontrol af vores services, inden vi aflevere opgaven til dig som kunde

For dig betyder det:

  • At arbejdet er udført af autoriserede VVS-folk

  • Installationer er foretaget efter foreskrevne regler

  • Anvendte materialer følger alle kvalitetskrav

  • Diverse afinstalleringer og affaldsmateriale er fjernet, efter vores besøg

Håndværkergaranti

Vi er stolte af vores arbejde og vi sætter en ære i at hjælpe dig som kunde, hver gang.

Det er vigtigt for os at levere professionelt håndværk og derfor har vi også sikret os håndværkergaranti-stemplet.

Læs mere om håndværkergaranti her

Vil du vide mere om vores service?

Ring til os på telefon: 7565 9030 eller klik på kontaktknappen, og udfyld formularen. Vi giver altid et uforpligtende tilbud.