Jonathan er en fantastisk ambassadør for VVS faget – nu deltager han i DM i Skills

– Det er jo lidt sejt, for det viser også, at man er forrest i feltet i sit fag, så den opgave tager jeg gerne

Jonathan Dybvad Nielsen

Måske har du allerede mødt Jonathan Dybvad Nielsen på hans vej som VVS lærling.

Sidste forår sendte vi Jonathan til Nepal for at deltage i et genopbygningsprojekt, sammen med 3 andre håndværkerlærlinge.

I år kan du møde Jonathan i Bella Centret på Amager, hvor han d. 16.-18. januar deltager ved DM i Skills 2020.

Vi har brug for gode ambassadører for håndværkerfagene, og brug for at trække flere unge i retning af erhvervsuddannelserne. Og det er Jonathan og de andre deltagere med til at gøre ved Skills.

Skills er at vise de tricks man har inden for sit fag. Og bruge de muligheder, man kan gøre med noget andet værktøj,  – end man nogen gange gør

Jonathan Dybvad Nielsen

DM i Skills har en vigtig funktion

I vores branche, er det svært at skaffe tilstrækkelig faglighed. Måske skyldes denne mangle, at en håndværkerlæreplads i mange år, er blevet præsenteret som en form for sidste mulighed, for at få sig en uddanelse.

Håndværkerfagene indeholder mange aspekter og stiller derfor også forskellige krav til den faglærte. Netop det har vi mulighed for at vise med DM i Skills.

Traditioner og faglighed

Vi holder de gamle traditioner i hævd og er stolte over vores lærlinge. Vi er ikke nervøs for at sende vores lærlinge på opgaver, for vi ved de kan deres kram.

Man skal kunne se, det er en fagmand, der har lavet arbejdet. Og når Jonathan kommer så langt til Skills, viser det, at han har lært faget på en god måde.

Læs evt. også om Jonathan fra Hovedgård til Kathmandu